Neuhaus mat

Välkomna in till Neuhaus matsal där vi serverar vår À la carte. En lite lugnare del av restaurangen där man kan sitta avskilt i en inspirerande miljö med insyn direkt i köket. Vi strävar alltid efter att servera råvaror efter säsong. Vår meny är således ständigt levande samtidigt som vi försöker behålla några av Neuhaus klassiker oavsett tid på året

Välkommen till Neuhaus

Välj dina favoriter från en meny med kolgrillen i fokus. Präglad av vår nyfikenhet på nya smaker och upplevelser.

Njut av viner och öl från världens alla hörn. I alla prisklasser och med något för alla smakinriktningar.

Våga prova nåt nytt, fräscht och lite annorlunda istället för en klassisk grogg. Prova dig fram i vår Cocktailmeny med smaker utöver det vanliga

Välj mellan Dagens Kött, Veckans Fisk och Veckans Vegetariska alternativt vår lunch á la carte. Sallad, bröd, isvatten och kaffe ingår.

På Neuhaus kommer vi servera ett julbord med kolgrillen i fokus, och helt utan de traditionella sillarna, syltorna och köttbullarna.

Vi bjuder på lite enkla tilltugg samtidigt som Du väljer bland dina favoritcocktails, öl, vin, bubbel och alkoholfritt till specialpriser. Varje fredag mellan 17-19 med DJ på plats.

NEUHAUS & COCKTAILS

Neuhaus är en restaurang och bar i Borås. En naturlig mötesplats för Dig som vill äta och dricka gott i en trevlig atmosfär. Här ska Du som gäst få en upplevelse oavsett vilket syfte Du har med Ditt besök och vi har lika mycket fokus på helheten som de enskilda delarna. Allt från mat och dryck till musik, inredning och inte minst bemötandet från personalen.

I restaurangen fokuserar vi framförallt på kolgrillat i alla dess former. Inte bara kött utan allt från skaldjur till fisk, grönsaker, frukt och bröd passerar över grillen. Allt detta kombinerat med en gedigen vinlista med viner från världens alla hörna, och ett välfyllt avecskåp med några riktiga rariteter. 

I baren fokuserar vi framförallt på cocktails där grunden ligger i våra egenhändigt handpressade juicer. Allt samlat i en cocktailmeny som syftar till att väcka din nyfikenhet att prova något annat än den traditionella ”gin & tonicen”. Här kan du givetvis även välja någon av våra närmare trettio ölsorter eller varför inte ett gott och svalkande glas champagne?

Den gemensamma nämnaren i både restaurang och bar är bra råvaror, innovativitet och nyfikenhet.

Besök oss

  • Neuhaus, Box 99, 518 30 Sandared
  • reservation@neuhaus.se
  • 033-25 50 34